Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gelderse Bestuurdersdag | 2 november 2020

2 november @ 16:00 - 20:00

GelderseBestuurdersdag

Op maandag 2 november vindt de tweede Gelderse Bestuurdersdag plaats. Tijdens deze dag geeft de Gelderland Academie aandacht aan de grote uitdagingen waarvoor bestuurders in Gelderland staan.

Wanneer? Maandag 2 november van 16.00 tot 20.00 uur
Voor wie? Gelderse burgemeesters, wethouders, de Commissaris van de Koning, gedeputeerden, dijkgraven en heemraden van waterschappen in Gelderland, secretarissen van gemeenten, regio’s, provincie en de waterschappen.

Het programma wordt later bekend gemaakt.

Terugblik op de Gelderse Bestuurdersdag in 2017:

De eerste editie van de Gelderse Bestuurdersdag vond plaats op 28 november 2017 in het Huis der Provincie in Arnhem. Gelderse bestuurders waren in grote getalen aanwezig. Charles Groenhuijsen nam de aanwezigen mee in ontwikkelingen in de samenleving en de turbulente wereld van de wereldpolitiek. Anouk Vos wist iedereen te boeien met haar verhaal over veiligheid, bedreigingen en kansen in een cyberwereld.
Na een kort intermezzo met dank aan De Speld ging men zelf aan de slag in zeven verschillende workshops met thema’s variërend van Versterking Lokale democratie en Bestuurder als kwetsbaar beroep tot Datalekken en Lobbyen. De dag werd afgesloten met een Walking Dinner waar veel ruimte was om te netwerken.

Gegevens

Datum:
2 november
Tijd:
16:00 - 20:00

Organisator

Gelderland Academie
Telefoon:
026 - 359 9018
E-mail:
info@gelderlandacademie.nl
Website:
www.gelderlandacademie.nl

Locatie

Huis der Provincie
Markt 11
Arnhem, 6811 CG Nederland
+ Google Maps